fysisk träning

Min specialitet är att utgå från dig, dina behov och erfarenheter och därifrån hjälpa dig med din träning. Här kommer min nästan 30 år långa erfarenhet som tränare i kampsport för både vuxna och ungdomar verkligen till sin rätt. Genom åren har många jag tränat många olika elever, alla med sin unika erfarenhet och behov. Alltifrån motionärer till medlemmar i landslaget. Jag tror att denna erfarenhet gör mig lämpad att hjälpa dig oavsett var du står idag.

Jag har ett eget mindre gym där vi träffas för att träna och gå igenom de övningar som vi tillsammans sätter ihop till ditt personliga träningsprogram som du enkelt kan genomföra hemma eller på ditt vanliga gym. Vill du hellre träna för mig i mitt gym eller om ni är några stycken som vill köra några specialpass hos mig löser vi givetvis det också.

Då min bakgrund är kampsport och självförsvarsträning är ofta mina träningsupplägg baserade på dessa erfarenheter. Denna typ av träning är väldigt allsidig genom att man tränar styrka, explosivitet, kondition och smidighet. Perfekt för dig som vill ha ett enkelt men fungerande träningsupplägg utan att behöva använda en massa maskiner.

Träning behöver inte vara krångligt!

Kontakta oss, antingen via knappen nedan eller via menyalternativet ”Kontakta oss” ovan, för mer information.

Vi anpassar träningen till dina behov.

Privatträning eller i grupp.