Våra erbjudanden

Certifikat för utförd kurs

Grundkurs i självskydd

Denna kurs består av 10 timmars träning varvat med teoretiska inslag. Vi bestämmer tillsammans hur träningen ska bedrivas. Man kan köra kursen under en helg med fem timmars träning på lördagen och fem timmar på söndagen, utspritt på två helger eller under fem stycken pass på två timmar styck.

Första hjälpen

Stoppa blödningen-kurs

I Sverige dör det cirka 3000 människor till följd av kroppsskador och många av dom på grund av blödningar. På den här fyra timmar långa kursen lär ni er hur ni kan rädda livet på någon som har en katastrofal blödning. Teori varvas med praktik.

Stoppa blödningen-konceptet är framtaget av katastrofmedicinskt centrum på uppdrag från MSB.

Blockering av slag

Fortsättningskurs i självskydd

Denna kurs kräver att du har gått grundkursen. Här kommer vi att gå igenom beväpnade angrepp och hur man kan minimera skadan från sådana.

Föreläsning om styrketräning

Föreläsningar & workshops

Jag håller föreläsningar om våld och självförsvar, fysisk träning eller kost för idrottare. En workshop om våld är populär bland företag och organisationer där man kanske inte har möjlighet att arrangera en hel självförsvarskurs.

Styrketräning

Fysisk träning

Min specialitet är att utgå från dig och hjälpa dig med motivationen till ett mer fysiskt aktivt liv. Här kommer min nästan 30 år långa erfarenhet som tränare i kampsport för både vuxna och ungdomar verkligen till sin rätt.

Salg mot mitts

Event

Vill ni testa på något nytt och unikt? Varför inte boka ett kampsportsinspirerat träningspass eller ett introduktionspass till självskydd till möhippan, svensexan, kompisgänget eller konferensen.